Podaljševanje las

Lepi in sijoči lasje lasje so pomemben detajl privlačnosti in s tem sanje vsake ženske. Za ureditev željene pričeske pa je pogosto potrebno precej časa, da lasje zrastejo do potrebne dolžine. V primeru, da nimate časa čakati da lasje zrastejo ali pa preprosto hočete lepo frizuro takoj se lahko odločite za podaljševanje las.

Podaljšanje las se izvede tako, da se lasni podaljški s pomočjo keratinskih spojev pritrdijo na vaše lastne lase.

S tem postopkom lase tudi zgostimo, zato je priporočljiv za ženske z izrazito tankimi oziroma redkimi lasmi.

Za podaljševanje uporabljamo naravne lase najboljše kvalitete, ki so odporni proti vsem zunanjim vplivom, lahko jih normalno kodramo, barvamo, likamo,umivamo in češemo. S takšnimi lasmi lahko tudi plavamo ali obiščemo solarij. Na razpolago je cela barvna paleta las, tako da boste brez težav našli pravi odtenek zase. Obstojnost lasnih podaljškov je cca. 6 do 8 mesecev.

Lasni podaljški

Lasni podaljški SO.Cap. Original so narejeni iz najkvalitetnejših indijskih las, obdelani po najnovejšem postopku, ki ohrani kvaliteto las. Lasje ostanejo voljni, se ne vozlajo in zatikajo. Lasni podaljški so na razpolago v poljubnih barvah in dolžinah. Zato se lahko iz kratkolaske spremenite v prelepo dolgolasko v nekaj urah. Gosti, dolgi, lepi in bleščeči lasje so vam dostopni takoj.

Lasni podaljški se namestijo na vaše lase s pomočjo keratinskih čepkov. Keratinski čepek je sestavljen iz keratinskih polimerov, ki omogočajo dihanje vašim naravnim lasem. Vaši lasje normalno rastejo naprej, podaljški na njih nimajo negativnega vpliva.

NEGA LASNIH PODALJŠKOV je zelo pomembna, priporočamo uporabo kvalitetne lasne kozmetike, šampona, balzama, obloge ali olja. Lasne podaljške je potrebno tudi krtačiti. S pravilno nego bodo lasje dalj časa ohranili elastičnost in lesk. Lasni podaljški so obstojni od 6 do 8 mesecev, življenjska doba pa je odvisna tudi od nege in hitrosti rasti vaših las.

ODSTRANJEVANJE LASNIH PODALJŠKOV je preprosto, kdaj bo potrebno podaljške odstraniti pa je odvisno tudi od hitrosti izpadanja vaših las. Vsak dan namreč izpade med 60 in 100 las, ti odpadli lasje pa nato ostajajo v spojih.

Postopek podaljševanja las

Čudovito darilo za vaše najdražje

Kontakt

Kontaktirajte nas !

Z nami lahko stopite v stik s pomočjo spletnega obrazca, po telefonu ali s pomočjo spodaj navedenih družbenih medijev.

DELOVNI ČAS

Od ponedeljka do petka od 10.00 do 17.30.

V soboto in nedeljo po dogovoru.

mateja.j24@gmail.com

2 + 13 =