Keratinska nega las

 Keratinska nega

Cocochoco brazilska keratinska nega las je inovativen postopek, ki je popolnoma naraven. V postopku ne uporabljamo formaldehida, sulfatov ali parabenov. Postopek temeljito obnovi in zravna lase, ne da bi pri tem spremenil strukturo las. Keratinska nega zagotovi zdrave, ravne, mehke in sijoče lase do šest mesecev.

Nega je primerna za vse tipe las.

Če so vaši lasje zelo gosti, kodrasti, suhi, poškodovani ali porozni in jih je težko oblikovati ali jih morate vsak dan sušiti s sušilnikom in likati, da jih vsaj malo ukrotite, vsekakor preizkusite Cocochoco keratinsko nego.

Prednost Cocochoco keratina je, da obnovi suhe in poškodovane lase, daje neverjeten sijaj, razplete lase, zagotavlja zaščito pred toploto sušilnika, likalnika ali kodralnika, ščiti barvo las, preprečuje razcepljene konice, omogoča lažje česanje in oblikovanje las, prihrani čas, ki bi ga sicer porabili za ravnanje, zravna lase, ne da bi spremenil njihovo strukturo, ter poskrbi, da so žametni in gladki na otip.

Po postopku lasje postanejo močnejši, površina las se zapre in postane zaščitena pred UV-žarki, vetrom, zmrzaljo, morsko ali klorirano vodo. Cocochoco brazilski keratin je primeren za poškodovane, kodraste, puste, težke, neukrotljive in grobe lase. Zaradi svojih lastnosti je primeren tudi za kemično obdelane ali barvane lase.

V postopku uporabljamo tri vrste keratina: COCOCHOCO ORIGINAL, PURE in GOLD. Vsak je namenjen določeni strukturi las in nudi različne učinke.

Cocochoco keratinska nega je razširjena in priljubljena metoda nege las v vseh državah sveta in salonih na vseh celinah. Cocochoco keratin je zelo kakovosten keratin, pridobljen iz najboljših sestavin, ki daje fantastične rezultate in neverjetne učinke za vse tipe las, ne glede na to, kako kemično obdelani, poškodovani, suhi ali porozni so.

Cocochoco uporablja kombinacijo keratina za obnovitev poškodovanih las, ki nadomesti naravni keratin, izgubljen med kemično obdelavo, zaradi zunanjih vplivov zraka in vode, izdelkov za lase, likanja ali sušenja. Med postopkom na lase nanesemo nano molekule keratina, ki se spremenijo v mikro granule in se nato razčešejo v lase. Ko nanesemo pripravek, ga ujamemo v lase z ravnalnikom za lase pri temperaturi 220 °C. Vlaga se ujame v povrhnjici, lasje pa postanejo gladki.

Po zaključeni negi so lasje sijoči in ravni, rezultat pa je viden takoj. Nega se lahko izvaja na nebarvanih in kemično obdelanih laseh, za daljši rezultat in najboljši učinek pa je po negi priporočljiva uporaba Cocochoco izdelkov za nego las (šampon brez sulfatov, balzam, maska, serum, krema).

Vsi Cocochoco Professional izdelki za nego las vsebujejo skrbno izbrane sestavine in so zasnovani tako, da optimizirajo učinek nege in zagotovijo kar najlepši videz las.

Cocochoco keratinsko nego lahko opravite v našem Cocochoco certificiranem frizerskem studiu.

Čudovito darilo za vaše najdražje

Kontakt

Kontaktirajte nas !

Z nami lahko stopite v stik s pomočjo spletnega obrazca, po telefonu ali s pomočjo spodaj navedenih družbenih medijev.

DELOVNI ČAS

Od ponedeljka do petka od 10.00 do 17.30.

V soboto in nedeljo po dogovoru.

mateja.j24@gmail.com

11 + 10 =