Lasna kozmetika

 Učinkovita nega las

V našem frizerskem studio lahko kupite vrhunske preparate s katerimi lahko negujete svoje lase tudi doma. Zelo je pomembno tudi da las ne obremenjujemo s preveč agresivnimi kemičnimi sredstvi in pogostim sušenjem s sušilcem saj jih tako dodatno uničujemo.

V Frizerskem studiu Mateja uporabljamo večinoma vrhunsko lasno kozmetiko PALCO, za določene posebne težave z lasmi pa tudi proizvode proizvajalca FARMAGAN in NICKY CHINI .

Široka paleta proizvodov proizvajalca PALCO združuje modne trende z vrhunsko tehnologijo in uporabo inovacij pri razvoju kvalitetnih produktov.

PALCO ponuja celovito paleto barv za lase za profesionalno uporabo. Obsežna paleta barv obsega veliko odtenkov vsake barve tako lahko vsaka stranka najde barvo skladno z njenimi pričakovanji.Napredna formula barv zagotavlja tudi obstojnost naravnih ali modnih efektov ter mehkobo in elasičnost las.

Posebna nega las

Preparati za kodranje las PALCO zagotavljajo dolgotrajne rezultate, kodri so obstojni po celotni dolžini las.

PALCO nudi tudi celovito paleto proizvodov za posebno nego las. Vsi preparati temeljijo na naravnih učinkovinah in nudijo najboljšo možno nego za vaše lase. Izbirate lahko med preparati za različne težave z lasmi kot na primer ob izpadanju las, prekomernem maščenju lasišča ali prhljaju.

Posebej želimo opozoriti na naslednje proizvode za posebno nego las:

-maska za lase z aloe vero in pšeničnimi kalčki za regeneracijo las po barvanju -šampon, losijon in kapsule proti izpadanju las PALCO

Vsebuje aktivne sestavine, ki pripravijo lasišče da sprejema stimulativne in ojačitvene vitamine proti izpadanju las. Omogoča boljšo cirkulacijo kože in spodbuja vnos vitaminov v lasni koren in s tem spodbuja rast in moč las. Vsebuje aktivne sestavine Ginseng-a in ima Ph vrednost 6.

Uporaba: med umivanjem las masiramo lasišče s krožnimi gibi.

-losion proti prhljaju 20 10 ml ampul.

Uporaba: redni nanos uspešno preprečuje nastanek prhljaja in istočasno krepi lase. Nanesemo na vlažne lase vmasiramo in ne izpiramo.

Čudovito darilo za vaše najdražje

Kontakt

Kontaktirajte nas !

Z nami lahko stopite v stik s pomočjo spletnega obrazca, po telefonu ali s pomočjo spodaj navedenih družbenih medijev.

DELOVNI ČAS

Od ponedeljka do petka od 10.00 do 17.30.

V soboto in nedeljo po dogovoru.

mateja.j24@gmail.com

15 + 7 =