Nega las

Collagen36 Hair and Skin je prehransko dopolnilo z visoko vsebnostjo ribjega kolagena, hialuronske kisline, cinka in vitaminov. Redno jemanje eliksirja Collagen36 Hair and Skin zaustavlja naravni proces staranja las in kože. Ohranja mladostni videz – vaši lasje bodo postali spet močni in sijoči, vaša koža pa tudi na otip bolj gladka.

Je prvi kolagen na trgu, ki slovi po prijetnem vonju in odličnem okusu svežega ananasa. Je v obliki že pripravljenega napitka. Ni potrebe po mešanju. Primeren je za vse, ki imajo težave z uživanjem kapsul in tablet. Ne vsebuje sladkorja, glutena, laktoze ali sledi soje.

Lepotni eliksir Collagen36 Hair and Skin je pakiran v 500-mililitrskih plastenkah, v kartonski škatli. Vključen je tudi dozirni pokrovček. Priporočen dnevni odmerek je 25 mililitrov. Ena plastenka tako zadošča za 20 dni. V embalaži je vključen 25-mililitrski merilni pokrovček, ki vam olajša natančno doziranje. Pred uporabo je potrebno plastenko pretresti.

Uživa se zjutraj, na tešče. Priporočljivo je, da vsaj še pol ure po zaužitju eliksirja ne uživate drugih živil. Najboljše rezultate se potrdili uporabniki, ki uporabo lepotnega eliksirja Collagen36 Hair and Skin kombinirajo z redno aerobno vadbo vsaj trikrat tedensko, uravnoteženo prehrano s čim manj sladkorjev in pitjem zadostnih količin vode.

  Lepotni eliksir

Globinska nega las je priporocljiva vsaki dami, ki se barva in ima naravno suhe lase ali poskodovane lase, saj lase obogati in jih povrne v zdrav in sijoc videz! Pri nas uporabljamo zelo priznano in kakovostno terapijo Matrix-biolage!

Linija lasne kozmetike Biolage podjetja MATRIX ima edinstven pristop k profesionalni negi ter vsebuje nežne a učinkovite formule za zdrave lase in lasišče. Celotna kolekcija je prilagojena za uporabo doma ali v frizerskem salonu in odgovarja vsem tipom las.

Terapijo Biolage sestavlja edinstvena kombinacija zeliščnih izvlečkov, ki hranijo in obnavljajo lase ter jim vračajo naravno lepoto.

V paleti proizvodov so zajeti tretmaji za različne tipe las: Hydrotherapie za vlaženje suhih las, Fortetherapie za poškodovane, kemijsko tretirane lase, Rejuvatherapie za pomlajevanje las, Colorcaretherapie za barvane lase, Delicate Colortherapie za občutljive, barvane lase, Volumatherapie za tanke lase brez življenja ter Sunsorials za lase, izpostavljene soncu, morski in klorirani vodi.

Zahvaljujoč uporabi najnovejših znanstvenih izsledkov v laboratorijih Lóreal, Biolage zagotavlja izredne rezultate.

Dobite jo lahko izključno v profesionalnih frizerskih salonih.

Biolage welness storitev v salonu vključuje masažo las in lasišča in zagotavlja strankam občutek zadovoljstva in sprostitve ter vrača lasem njihovo naravno lepoto.

Proizvodi so narejeni v skladu z visokimi standardi kakovosti in uporabnosti, ter mislijo na varovanje okolja.

 Globinska nega las

Intenzivno obnavljanje las

Kemični in mehanski vplivi uničujejo strukturo las, zato lasje postanejo krhki in izsušeni. Vaši lasje potrebujejo intenzivno obnavljanje!

Poškodovane dele kutikule las izpolnimo in obnovimo s pomočjo obnavljajočih se ceramidov.

Ceramidi prodrejo v gornje plasti kutikule las.

Ceramidi se nato oprimejo ob strukturo kutikule las.

Obnavljanje las začnite s terapijo BIOLAGE v salonih s pomočjo profesionalnega seruma BIOLAGE CERA-REPAIR.

Dopustite svojim lasem,da so zdravi, sijoči in lepi.

BIOLAGE nega v frizerskem studiu

BIOREVITA

ekspresna storitev

  • hitro obnavljanje oslabelih las
  • priporočamo kot dodatna nega pri striženju ali barvanju

TERAPIJA: šampon + tretman

BIOCERA

intenzivna storitev

  • obnavljanje poškodovanih las
  • zdrav in sijoč izgled las

TERAPIJA: šampon + tretman  / maska+toplina

BIOLUX

wellnes storitev

  • intenzivno obnavljanje poškodovanih las
  • vračanje mehkobe in sijaja zdravih las
  • tonizirajoča ali sprostitvena masaža

TERAPIJA: šampon + tretman  / maska+toplina+masaža

Čudovito darilo za vaše najdražje

Kontakt

Kontaktirajte nas !

Z nami lahko stopite v stik s pomočjo spletnega obrazca, po telefonu ali s pomočjo spodaj navedenih družbenih medijev.

DELOVNI ČAS

Od ponedeljka do petka od 10.00 do 17.30.

V soboto in nedeljo po dogovoru.

mateja.j24@gmail.com

5 + 11 =