Boto-x nega las

 Cocochoco boto-x

Cocochoco BOTO-X nega je edinstvena metoda za obnovo las.

V postopku uporabljamo le naravne sestavine, ki zagotovijo učinkovito obnovo obdelanih las. Lasje postanejo mehki, sijoči in svilnati na otip.

Ta edinstvena nega obnovi poškodovane lase, izboljša strukturo, daje sijaj, vlaži in globinsko nahrani, obnovi razcepljene konice ter zagotavlja UV-zaščito. Namen boto-xa je nahraniti lase in ukrotiti neobvladljive pramene.

Če imate suhe lase in razcepljene konice ali pa le želite, da bi bili lasje bolj zdravi, je boto-x odlična izbira. Vsebuje beljakovine, antioksidante, vitamine, hranilna olja in druge sestavine, ki zapolnijo vrzeli med lasmi in jim povrnejo naravno lepoto.

Boto-x ohranja volumen las in obnavlja razcepljene konice. Lase prvič operemo 24 ur po postopku.

Cocochoco boto-x vsebuje sestavine za zaščito pred UV-žarki in tako preprečuje staranje las. Ker zagotavlja UV-zaščito, je popolna nega pred vsakodnevno izpostavljenostjo močni sončni svetlobi.

Učinek boto-x nege traja do pet mesecev. Nato je priporočljivo postopek ponoviti.

Za daljšo obstojnost boto-xa je priporočljivo uporabljati Cocochoco šampone in balzame brez sulfatov ter Cocochoco maske za lase enkrat do dvakrat na teden.

Boto-x ne bo spremenil strukture las. Obstoječi volumen bo ostal, kodri in valovi se bodo zgladili, neobvladljivi prameni bodo ukročeni in lasje bodo globinsko navlaženi. Postopek izrazito izboljša videz vaših naravnih las, saj jih popolnoma regenerira. Z boto-x postopkom bodo lasje bolj zdravi, mehkejši, sijoči, polnejši in živahnejši. Videti bodo mlajši, razcepljene konice pa bodo izginile.

Razlika med postopkom z keratinom in boto-xom je v tem, da je keratin namenjen ravnanju las. Primeren je za vse, ki želijo zelo ravne lase z veliko manjšim volumnom.

Boto-x za lase pa je postopek za obnovo in nego las ter ukrotitev neobvladljivih pramenov. Zasnovan je za poškodovane, obdelane in tanke lase, ki potrebujejo globinsko obnovo.

 

Čudovito darilo za vaše najdražje

Kontakt

Kontaktirajte nas !

Z nami lahko stopite v stik s pomočjo spletnega obrazca, po telefonu ali s pomočjo spodaj navedenih družbenih medijev.

DELOVNI ČAS

Od ponedeljka do petka od 10.00 do 17.30.

V soboto in nedeljo po dogovoru.

mateja.j24@gmail.com

12 + 4 =