Frizerski salon v Celju

O nas

Frizerski studio Mateja se nahaja v prvem nadstropju poslovnega centra v Novi vasi v Celju, na naslovu ulica mesta Grevenbroich 9.Lastnica salona Mateja Jančič je  frizerska mojstrica z 18 letnimi delovnimi izkušnjami. S svojim profesionalnim pristopom in znanjem poskrbi, da stranke vedno odidejo iz studia zadovoljne.Dodatno znanje pridobiva tudi z udeležbo na različnih seminarjih v  Italiji, Zagrebu in Londonu.

V našem studiu nudimo celovite frizerske storitve za vso družino. Žensko, moško in otroško striženje, svečane frizure, kreativno barvanje, izdelavo pramenov, podaljševanje las, SHIATSU masažo ter nego las.Nudimo tudi svetovanje in nego v primeru različnih težav z lasmi kot na primer proti prhljaju, izpadanju las ali sivenju las pri moških. Pri svojem delu uporabljamo profesionalno kozmetiko  uveljavljenih proizvajalcev kot so PALCO, NICKY CHINI, FARMAGAN…

 

V naši ponudbi imamo tudi celovito stilsko preobrazbo, ki vključuje frizerske storitve in izdelavo make up-a. Ta storitev je še posebej zanimiva za stranke, ki se pripravljajo na različne svečane dogodke kot so poroke in  maturantski plesi.

Čudovito darilo za vaše najdražje

Kontakt

Kontaktirajte nas !

Z nami lahko stopite v stik s pomočjo spletnega obrazca, po telefonu ali s pomočjo spodaj navedenih družbenih medijev.

DELOVNI ČAS

Od ponedeljka do petka od 10.00 do 17.30.

V soboto in nedeljo po dogovoru.

mateja.j24@gmail.com

8 + 13 =