Barvanje las

 Tehnika BALAYAGE

Balayage je tehnika barvanja las, ki je primerna tako za svetle kot za temnejše lase in pri kateri je v ospredju nežno prelivanje iz temnejšega v svetlejši barvni odtenek. Ta tehnika je primerna za vse barve, dolžine in teksture las. Ime izhaja iz francoščine in pomeni ‘slikanje’, njen namen pa je ustvariti naraven videz las z nežnim, mehkim in komaj opaznim prelivanjem svetlih tonov. Ker gre za naraven videz, vzdrževanje pričeske ne zahteva veliko truda in obiski frizerja niso tako pogosti kot pri klasičnem barvanju las, kjer je narastek viden že po nekaj tednih.

S to tehniko poskušamo imitirati trenutek ko svetloba oziroma sončni žarki osvetlijo naše lase. Tehnika spominja na tehniko OMBRE po tem da je svetlejša barva bolj poudarjena od sredine las do konic. Barvanja po tej tehniki se ne lotevajte doma saj gre za dokaj zahtevno tehniko, ki jo lahko pravilno izvedejo le dobro usposobljeni frizerji.

Na tehniko barvanja Balayage že nekaj časa prisegajo številne zvezdnice in influencerke zato so jo frizerski stilisti razglasili za trend v zadnjem obdobju. Uspelo ji je izpodriniti tehniko OMBRE pri kateri je šlo za dramatično prelivanje las iz temnejšega v svetlejši odtenek in postaviti novo lepotno zapoved, ki stremi k poudarjanju naravnejšega videza.

Po barvanju je potrebno uporabljati šampon in balzam za barvane lase, da kar najbolj zaščitimo obstoj barve. Lase je potrebno posebej zaščititi tudi med morebitno toplotno obdelavo las.

Čudovito darilo za vaše najdražje

Kontakt

Kontaktirajte nas !

Z nami lahko stopite v stik s pomočjo spletnega obrazca, po telefonu ali s pomočjo spodaj navedenih družbenih medijev.

DELOVNI ČAS

Od ponedeljka do petka od 10.00 do 17.30.

V soboto in nedeljo po dogovoru.

mateja.j24@gmail.com

5 + 11 =