Home Podaljševanje las

Podaljševanje las

 

podaljevanje-las-1Lepi in sijoči lasje lasje so pomemben detajl privlačnosti in s tem sanje vsake ženske. Za ureditev želene pričeske pa je pogosto potrebno precej časa, da lasje zrastejo do potrebne dolžine. V primeru, da nimate časa čakati da lasje zrastejo ali pa preprosto hočete lepo frizuro takoj se lahko odločite za podaljševanje las.

Podaljšanje las se izvede tako, da se lasni podaljški s pomočjo keratinskih spojev pritrdijo na vaše lastne lase in poleg podaljšanja vaše lase tudi zgostijo.

Za podaljševanje uporabljamo naravne lase najboljše kvalitete, ki so odporni proti vsem zunanjim vplivom, lahko jih normalno kodramo, barvamo, likamo,umivamo in češemo. S takšnimi lasmi lahko tudi plavamo ali obiščemo solarij. Na razpolago je cela barvna paleta las, tako da boste brez težav našli pravi odtenek zase.Obstojnost lasnih podaljškov je cca. 6 do 8 mesecev.

Podaljševanje las je primerno, oziroma celo priporočljivo tudi za ženske z izrazito tankimi in redkimi lasmi.


studio-mateja-podaljsevanje-las-2  studio-mateja-podaljsevanje-las-3

 

Lasni podaljški so narejeni iz najkvalitetnejših indijskih las, obdelani po najnovejšem postopku, ki ohrani kvaliteto las. Lasje ostanejo voljni, se ne vozlajo in zatikajo. Lasni podaljški so na razpolago v poljubnih barvah in dolžinah. Zato se lahko iz kratkolaske spremenite v prelepo dolgolasko v nekaj urah. Gosti, dolgi, lepi in bleščeči lasje so vam dostopni takoj.

Lasni podaljški se namestijo na vaše lase s pomočjo keratinskih čepkov. Keratinski čepek je sestavljen iz keratinskih polimerov, ki omogočajo dihanje vašim naravnim lasem. Vaši lasje normalno rastejo naprej, podaljški na njih nimajo negativnega vpliva.

NEGA LASNIH PODALJŠKOV je zelo pomembna, priporočamo uporabo kvalitetne lasne kozmetike, šampona, balzama, obloge ali olja. Lasne podaljške je potrebno tudi krtačiti. S pravilno nego bodo lasje dalj časa ohranili elastičnost in lesk. Lasni podaljški so obstojni od 6 do 8 mesecev, življenjska doba pa je odvisna tudi od nege in hitrosti rasti vaših las.

ODSTRANJEVANJE LASNIH PODALJŠKOV je preprosto, kdaj bo potrebno podaljške odstraniti pa je odvisno tudi od hitrosti izpadanja vaših las. Vsak dan namreč izpade med 60 in 100 las, ti odpadli lasje pa nato ostajajo v spojih.

Uporabljamo lasne podaljške priznanih proizvajalcev:

valle-de-fiori-logo  eurosocap-logo

 

 

Podaljševanje las s podaljški SO.CAP.


 


Zanimiv prikaz podaljševanje las pa si lahko ogledate tudi v spodnjem videu.

  

 

 

pred-podaljsanjem-las s-podaljsanimi-lasmi

 

pred-podaljsanjem podaljsani-lasje-1

 

frizura-10 frizura-11

 

frizura-13 frizura-14

Lasje pred podaljševanjem in po postopku podaljševanja las


pred-podaljsevanjem-las  podaljsevanje-las-celje-1 podaljsevanje-las-celje-2 podaljsevanje-las-celje-3 podaljsevanje-las-celje-4

 

 

frizerka-1