Home Nega las

Nega las

palco-stojalo

Naši lasje so vsak dan izpostavljeni različnim vplivom iz okolja v katerem živimo, zato potrebujejo primerno nego če želimo ohraniti lepe in sijoče lase. Pri izbiri proizvodov za nego naših las je potrebno najprej upoštevati strukturo las in morebitne težave z lasmi kot na primer, prhljaj, mastni lasje ali izpadanje las. Pri večini težav z lasmi ne zadostuje zgolj občasen obisk pri frizerju ampak je potrebno lase pravilno negovati vsak dan.Primerna nega pa je zelo pomembna, tudi če ste se odločili za podaljševanje las.

V našem frizerskem studio lahko kupite vrhunske preparate s katerimi lahko negujete svoje lase tudi doma. Zelo je pomembno tudi da las ne obremenjujemo s preveč agresivnimi kemičnimi sredstvi in pogostim sušenjem s sušilcem saj jih tako dodatno uničujemo.

V Frizerskem studiu Mateja uporabljamo večinoma vrhunsko lasno kozmetiko PALCO, za določene posebne težave z lasmi pa tudi proizvode proizvajalca FARMAGAN in NICKY CHINI .

Široka paleta proizvodov proizvajalca PALCO združuje modne trende z vrhunsko tehnologijo in uporabo inovacij pri razvoju kvalitetnih produktov.

PALCO ponuja celovito paleto barv za lase za profesionalno uporabo. Obsežna paleta barv obsega veliko odtenkov vsake barve tako lahko vsaka stranka najde barvo skladno z njenimi pričakovanji.Napredna formula barv zagotavlja tudi obstojnost naravnih ali modnih efektov ter mehkobo in elasičnost las.

Preparati za kodranje las PALCO zagotavljajo dolgotrajne rezultate, kodri so obstojni po celotni dolžini las.

PALCO nudi tudi celovito paleto proizvodov za posebno nego las. Vsi preparati temeljijo na naravnih učinkovinah in nudijo najboljšo možno nego za vaše lase. Izbirate lahko med preparati za različne težave z lasmi kot na primer ob izpadanju las, prekomernem maščenju lasišča ali prhljaju.

 

Posebej želimo opozoriti na naslednje proizvode za posebno nego las:

-maska za lase z aloe vero in pšeničnimi kalčki za regeneracijo las po barvanju

ampule-farmagan-šampon, losijon in kapsule proti izpadanju las PALCO

Vsebuje aktivne sestavine, ki pripravijo lasišče da sprejema stimulativne in ojačitvene vitamine proti izpadanju las. Omogoča boljšo cirkulacijo kože in spodbuja vnos vitaminov v lasni koren in s tem spodbuja rast in moč las. Vsebuje aktivne sestavine Ginseng-a in ima Ph vrednost 6.

Uporaba: med umivanjem las masiramo lasišče s krožnimi gibi.

-losion proti prhljaju 20 10 ml ampul.

Uporaba: redni nanos uspešno preprečuje nastanek prhljaja in istočasno krepi lase. Nanesemo na vlažne lase vmasiramo in ne izpiramo.

 

nogray-NOGRAY losion za učinkovito prekrivanje sivih las z dodatkom keratina za večjo moč las.

Uporaba: Pred prvim nanašanjem losiona operite in osušite lase. Nanesite nekoliko kapljic na koren las oziroma na področje kjer želite delovanje. Losion vtrite v lase od korena do vrha in pustite da se posuši.nanašanje losiona ponavljajte vsak dan dokler ne dosežete želenega učinka. Običajen tretma traja 15 do 20 dni. Ko dosežete želen učinek lahko uporabite NOGRAY enkrat tedensko da ohranjate vašo barvo las.